Catch-All
   >> Everything Else
Thread views: 4571 Previous threadView all threadsNext thread*Threaded Mode

mayapur
(newbie)
05/03/08 01:28 AM
I/O error 103??  

Anyone know what this means?






bluepennylady
(Pooh-Bah)
05/03/08 09:16 AM
Re: I/O error 103?? new [re: mayapur]  

Hi,

What were you doing when the error occurred?



Judy/blue

Visit my eBay store!
http://stores.ebay.com/bluepennylady?refid=store
Visit our website too!
http://www.pennyworthsales.com

mayapur
(newbie)
05/03/08 03:06 PM
Re: I/O error 103?? new [re: bluepennylady]  

Not sure exactly. It comes up all the time now but i just override it and all seems to work well. It comes up after each time the pictures are loading when i go to load auction lots.



bluepennylady
(Pooh-Bah)
05/03/08 03:35 PM
Re: I/O error 103?? new [re: mayapur]  

Hi,

Do a hard drive scan and restart your computer

See if that corrects the problem.

Judy/blue

Visit my eBay store!
http://stores.ebay.com/bluepennylady?refid=store
Visit our website too!
http://www.pennyworthsales.com

mayapur
(newbie)
05/03/08 03:36 PM
Re: I/O error 103?? new [re: bluepennylady]  

Will do

Thank you



bluepennylady
(Pooh-Bah)
05/03/08 04:04 PM
Re: I/O error 103?? new [re: mayapur]  

Hi

If that doesn't do it, let me know.


Judy/blue

Visit my eBay store!
http://stores.ebay.com/bluepennylady?refid=store
Visit our website too!
http://www.pennyworthsales.com


Previous threadView all threadsNext thread*Threaded Mode
Jump to

www.AuctionWizard2000.com | Contact Us Forums powered by WWWThreads