Listing
   >> eBay
Thread views: 6570 Previous threadView all threadsNext thread*Threaded Mode

M.J. Christensen
(Unregistered)
09/24/04 09:48 AM
Problems listing on eBay  

Hello, all,

Is anyone else having problems listing on eBay this morning. I tried to list a few auctions last night and got the following error:

HTTP Error Code 10035 (0)

So I waited for this morning, and have the same problem. I checked for program updates, but none have been released. I am running the non-beta version of AW2K.

Thanks,

M.J. Christensen



Wendy
(Unregistered)
09/24/04 11:23 AM
Re: Problems listing on eBay new [re: M.J. Christensen]  

I get the same error code when I update my auctions.
I hope they get a fix soon.



Anonymous
(Unregistered)
10/03/04 08:35 PM
Re: Problems listing on eBay new [re: M.J. Christensen]  

I got the same error tonight, 10/3/04. I ended up listing my auction manually through eBay by previewing my auction lot using my listing template, viewing the html source code using View->Source in my browser, then copy pasting the source code into eBay as I manually listed my item. Of course I had to change the image URL to point to my image web hosting site.

This was very time consuming. I hope they get this fixed soon as well.



rodgw
(Unregistered)
10/04/04 06:26 AM
Re: Problems listing on eBay new [re: Anonymous]  

Here is a solution that has worked for most of us,

First Problem: Error: HTTPError Code 10035


1. Go to File, Advanced Internet Settings
2. Check the box marked "Use WinInet API"
3. Close AW2K and restart."


Second Problem: Can't log-in
"Have a look at this setting if you use Internet Explorer:
Tools > Internet Options > Advanced

In the "Security" section, make sure that "Warn if changing between secure and not secure mode" is unchecked."

Hope this helps
rodgw





Previous threadView all threadsNext thread*Threaded Mode
Jump to

www.AuctionWizard2000.com | Contact Us Forums powered by WWWThreads