General
   >> Feedback
Thread views: 11118 Previous threadView all threadsNext threadFlat Mode*

Tradeguy
(enthusiast)
04/02/09 05:09 PM
Just found a lil' bug  

Not a big bug...just a lil one :)

Here is what is happening (and it's so subtle I could put my finger on exactly when and what was going on.)

Someone buys an item, I get the base ebay data, and import their info from paypal, and have AW2K send out the "payment recieved" email.

So far, so good.

But every now and then I get a bad email address - the original ebay buyer email that AW2K gets during the listing update - and that "payment notice" email bounces.

So I look in the paypal email and see if there is a different email addy - and with tonights buyer, there was a different address. So I edit the buyer contact data and put in the new email and re-generate the "payment notice" email.

So far, so good.

I ship out their item and Aw2K generates an automatic shipment email.

No problem.

Last step - post feedback and send an automatic "feedback notice" email.

Bounced email.

Why? Well, AW2K mysteriously RE-UPDATES the email data with the original (in this case bad) email address somewhere during the FB post process.

This isn't a spurious error - it can be reproduced every time.

I'm pretty sure this isn't supposed to occur...








 
Entire thread
Subject  Posted byPosted on
.Just found a lil' bug  Tradeguy04/02/09 05:09 PM
.*Re: Just found a lil' bug  AuctionWizardAdministrator04/03/09 09:02 AM
.*Re: Just found a lil' bug  bluepennylady04/03/09 05:40 AM
Jump to

www.AuctionWizard2000.com | Contact Us Forums powered by WWWThreads